mahlakhanoom کاربر جدید وضعيت: آفلاين 26 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 88 امتياز: 1281 تشکر کرده: 30 تشکر شده 76 بار در 26 پست
محل سكونت: tehran
ارسال شده در: يكشنبه، 22 آذر ماه ، 1388 02:27:25 موضوع مطلب: چند تجربه مناسب برای پسرها
- اگر دختری را دیدی که خیلی خوشاندام بود پیش از هر چیز مطمئن شو که قهرمان تکواندو نباشد.
- اگر کسی از توی ماشینش به تو فحش مادر داد تا پیاده نشده و قد و قامتش را ندیدهای جوابش را نده.
- پیش از انکه توی خیابان پس گردن دوستت بکوبی و فحشهای رکیک به او بدهی مطمئن شو خودش است.
- وقتی مهمان داری اول مطمئن شو ماهواره روی چه کانالی است بعد ان را روشن کن !
- دختر همسایه که میگوید «تشریف میارین تو» شاید پدرش با تو کار دارد گاگول!
- پس از مدتها که رفیقات را میبینی پیش از انکه با او شوخی دستی خرکی بکنی بپرس بواسیرش را دیروز عمل نکرده باشد.
- مستراحی که سنگش خیلی دور از در است و درش هم قفل نمیشود خطرناکترین جای دنیا است.
- توی مستراحی و در که میزنند نباید بگویی «بفرمایید!»
- اینکه صدای دوستت شبیه پدرش باشد طبیعی است پس تا مطمئن نشدی نگو «چطوری فلان فلان شده؟!»
- دستت را که بالای اکواریوم میبری و ماهیها بالا میایند الزامن به این معنی نیست که تو را میشناسند یا دوستت دارند؛ بسیاری از ماهیها گوشتخوارند اسکول!
- بعد از سالیان که با رفیقات توی رستوران قرار گذاشتهای اگر دختری دیدیکه از در تو امد یکهو نگو «جووون، عجب چیزییه» چون شاید بیاید و سر میز شما بنشیند و رفیقات که کبود شده معرفیاش کند «نامزدم!»
- وقتی با زنت لب ساحل قدم میزنی و زیرلب میخوانی «خوشگل زیاد پیدا میشه تو دنیا» باقیاش را هم بخوان گیجخان! _________________ گرمترین بوسه ها را نصیب کسی کن که در سرد ترین لحظه ها به یاد توست.
aghabehzad کاربر جدید وضعيت: آفلاين 10 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 37 امتياز: 205 تشکر کرده: 5 تشکر شده 9 بار در 4 پست
ارسال شده در: جمعه، 11 دي ماه ، 1388 20:32:03 موضوع مطلب:
مرسی مهلا جون _________________ روزی رو میبینم که یارت سیره
از تو با یکی دیگه از کنارت میره
به هر دستی که بدی میگیری از همون دست
این نفرین من نیست بازی زمونست
sanaz18 همکار مدیران تالار وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 12309 امتياز: 64115 تشکر کرده: 583 تشکر شده 456 بار در 260 پست
محل سكونت: تو قلب شما...
ارسال شده در: جمعه، 11 دي ماه ، 1388 22:37:54 موضوع مطلب:
خنده نداشت.اما این پسرایی که من میبینم مهلا جونم تجربه هایی که شما گفتی جلوشون لنگ میندازن _________________ اینم واسه همه ی بچه های گل و البته باجنبه 0111
shovalieh کاربر فوق حرفه ای وضعيت: آفلاين 15 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 6804 امتياز: 53469 تشکر کرده: 1469 تشکر شده 370 بار در 253 پست
محل سكونت: اونور جاپن پلاک 1/12+1
ارسال شده در: شنبه، 12 دي ماه ، 1388 00:08:57 موضوع مطلب:
مرسی خیلی باحال بود
اینکه صدای دوستت شبیه پدرش باشد طبیعی است پس تا مطمئن نشدی نگو «چطوری فلان فلان شده؟!»
مخصوصا این یه بار زنگ زدم خونه دوستم باباش برداش گفتم سلام چطوری خواهرت فلانت چطوره باباش گفت شما گفتم علی هست گفت نه سریع قط کردم _________________ گر نيايي تا قيامت انتظارت ميكشم/ منت عشق از نگاه پر شرابت ميكشم/ ناز چندين سالهي چشم خمارت ميكشم/ تا نفس باقيست اينجا انتظارت ميكشم.