armitaa کاربر جدید وضعيت: آفلاين 15 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 89 امتياز: 494 تشکر کرده: 22 تشکر شده 4 بار در 2 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 18:03:00 موضوع مطلب:
elias5 مي نويسد:
afshin0111 مي نويسد:
Ma3creat مي نويسد:
از دوستان خواهشمندم ای دی افشین جون رو اد کرده و به او پی ام بدید و خودتون رو معرفی کنید.. تا در موقعی که خدایی ناکرده سایت فیلتر شد از ادرس جدید با خبر شید..
afshin.0111team
و برای ارتقا رتبه سایت یه کار کوچیکی هست که میتونید به من یا افشین جون پی ام بدید تا بهتون بگیم..
مرسی از تمام حامیان سایت . همکاری شما انگیزه ماست.
خیلی باحال گفتی...
ما همیشه حمایتت می کنیم جیگر...
واااااااااااااا
بحث جدیه چرا میری تو شوخی؟ مدیر سایت هر چی گفت بگو چشم
elias5 کاربر حرفه ای وضعيت: آفلاين 22 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1956 امتياز: 0 تشکر کرده: 89 تشکر شده 86 بار در 56 پست
محل سكونت: بابل
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 01:57:18 موضوع مطلب:
armitaa مي نويسد:
elias5 مي نويسد:
afshin0111 مي نويسد:
Ma3creat مي نويسد:
از دوستان خواهشمندم ای دی افشین جون رو اد کرده و به او پی ام بدید و خودتون رو معرفی کنید.. تا در موقعی که خدایی ناکرده سایت فیلتر شد از ادرس جدید با خبر شید..
afshin.0111team
و برای ارتقا رتبه سایت یه کار کوچیکی هست که میتونید به من یا افشین جون پی ام بدید تا بهتون بگیم..
خیلی باحال گفتی...
واااااااااااااا
niousha_tala کاربر جدید وضعيت: آفلاين 20 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 26 امتياز: 130 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 22:05:30 موضوع مطلب:
elias5 مي نويسد:
armitaa مي نويسد:
elias5 مي نويسد:
afshin0111 مي نويسد:
Ma3creat مي نويسد:
afshin.0111team
خیلی باحال گفتی...
واااااااااااااا